Post navigation

Навчання клубних працівників

09 жовтня 2015 року

Навчаються клубні працівники міста Ізюму, Дергачівського та Дворічанського районів

 

128images   З 05 по 09 жовтня клубні працівники м. Ізюму, Дергачівського та Дворічанського районів відвідали заняття короткотермінового семінару з підвищення кваліфікації.

 

   Тематика навчання: «Клубні заклади – осередки культурно-освітньої та дозвіллєвої діяльності».  Фахівці клубних закладів розглянули питання співпраці клубного закладу з місцевою громадою в умовах сьогодення, сучасні форми культурно-дозвіллєвої діяльності, основні вимоги до планування роботи закладу, ведення та оформлення ділової документації, діяльність закладу культури по збереженню і розвитку традиційних видів народного мистецтва, особливості організації та управління клубними формуваннями, робота над сценарієм та багато інших актуальних питань. Теоретичні заняття проходили з широким використанням комп’ютерної, відео-, аудіотехніки.

 

DSC_4964   Практичні заняття відбулися на базі Вільшанського сільського Будинку культури (директор Карпенко Маріне Овіківна). Учасники семінару ознайомилися з матеріально-технічною базою, роботою творчих колективів та клубних формувань сільського будинку культури.

 

   Начальник відділу культури і туризму Дергачівської районної державної адміністрації Гузенко Валентина Сергіївна тепло привітала гостей та розповіла про співпрацю клубного закладу з місцевою громадою. Творчий концерт учасників творчих формувань клубу був яскравою ілюстрацією почутого та побаченого.