Post navigation

Обласний конкурс “ Граємо віртуозно”

08 грудня 2015

ТЕХНІЧНУ МАЙСТЕРНІСТЬ ДЕМОНСТРУВАЛИ ЮНІ СКРИПАЛІ ТА ВІОЛОНЧЕЛІСТИ

 

skr_violon  3 та 4 грудня 2015 року юні скрипалі та віолончелісти мали можливість представити свою технічну майстерність в обласному конкурсі “Граємо віртуозно”, що надало можливість юним виконавцям яскраво виказати власне вміння володіння музичним інструментом. Спрямування заходу – розвиток технічних навичок та виконавської майстерності учнів класу струнно-смичкових інструментів, активізація творчої роботи викладачів, узагальнення передового педагогічного досвіду.

 

IMG_8949   У конкурсі взяли участь 85 юних виконавців зі шкіл естетичного виховання міста Харкова та Харківської області. Гран-при конкурсу справедливо взяв Тимофєєв Василь учень першої музичної школи ім.Л.Бетховена міста Харкова. Талановита дитина вразила зал своєю майстерністю. До речі виступав Василь не у молодшій групі (за його віком), а у середній групі відповідно до вибраної програми.

 

   У складі журі працювали молоді професіональні музиканти, викладачі Харківського музичного училища ім.Б. Лятошинського: Пищита Ольга Василівна, Подмарьова Оксана Анатоліївна та Сидоренко Ольга Юріївна.

 

   Журі відзначило кращих концертмейстерів конкурсу, які стали невід’ємною частиною ансамблю, забезпечуючи більш повне розкриття музичного образу у всій його темповій, тембровій та динамічній повноті:

 

Кулакова  Ірина Миколаївна, ДМШ №9 ім. В.Сокальського;
Бурік  Ірина Віталіївна, ДМШ№5 ім. М.Римського-Корсакова;
Корольова Наталія Петрівна, ДМШ№1 ім. Л.Бетховена;
Борішко Галина Іванівна,  ДМШ м. Мерефа;
Фіщенко Маріанна Олександрівна, ДМШ№13 ім. М.Коляди;
Буцька Ліліана Євгеніївна, ДМШ №1 ім. Л.Бетховена;
Токарчук Людмила Олександрівна, ДМШ №9 ім. В.Сокальського .