Post navigation

Святковий концерт «Новорічні візерунки»

05 січня 2016

IMG_0921+  В рамках проекту «Діти-дітям» обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів, 25 грудня 2015 року у Зміївській дитячій музичній школі відбувся святковий концерт учнів фортепіанного відділу «Новорічні візерунки».

 

  В гості до юних музикантів завітали казкові герої Кай і Герда, Снігова королева зі своєю свитою фрейлін та крижинок, Баба Яга та, звичайно, Дід Мороз зі Снігуронькою.

 

   У Новорічній виставі взяли участь 30 юних піаністів, які віртуозно виконали музичні твори за роялем, продемонстрували чудову акторську майстерність та вокальні здібності. Діти показали високий рівень підготовки та велике бажання виступати на сцені.

 

   Новорічний настрій заполонив Велику залу школи, яка ледь вмістила всіх бажаючих потрапити на концерт, та ще довго зігрівав учасників та глядачів дійства.
А на завершенні свята Дід Мороз зі Снігуронькою за традицією подарували юним артистам сувеніри та солодощі.

 

   Викладачі школи та батьки учнів ще раз впевнилися, що такі концерти дуже потрібні, адже вони дарують слухачам хороший настрій, привчають дітей до традицій класичної та естрадної музики, розвивають у дітей прагнення до прекрасного.