Post navigation

Обласна олімпіада з сольфеджіо серед випускників ШЕВ

14 березня 2016 року

0077   13 березня у приміщенні Харківської дитячої музичної школи № 5 ім. М.А. Римського-Корсакова відбулась обласна олімпіада з сольфеджіо серед випускників шкіл естетичного виховання м. Харкова і Харківської області.  

    Олімпіада проведена з метою виявлення та підтримки обдарованих і професійно перспективних учнів, підвищення освітнього рівня учнів, втілення нових форм творчої роботи на уроках сольфеджіо, обміну передовим педагогічним досвідом і розвитку співпраці викладачів.

 

    З привітанням до учасників заходу звернулась голова журі Газдюк Галина Георгіївна, голова ПЦК «Сольфеджіо» Харківського музичного училища ім. Б.М. Лятошинського, кандидат мистецтвознавства. У роботі журі також брали участь викладачі училища Калініна Валентина Василівна і Шубіна Ольга Миколаївна.

   Письмові завдання олімпіади містили запис музичного диктанту, слуховий аналіз інтервалів, акордів, ладів, запис інтервалів та акордів у тональності та від звука, питання з музичної грамоти та творчі завдання.

 

   Результати олімпіади будуть оголошені 30 березня 2016 року на обласному семінарському занятті викладачів музично-теоретичних дисциплін у приміщенні Харківської дитячої музичної школи № 6 ім. М.В. Лисенка.