Post navigation

Всеукраїнський конкурс виконавців на народних інструментах

31 березня 2016

Лауреати Всеукраїнського відкритого конкурсу «Веселкове розмаїття»

 

   22 – 26 березня у місті Києві проходив Всеукраїнський конкурс виконавців на народних інструментах «Веселкове розмаїття». Це один із найпрестижніших та найголовніших конкурсів для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. Цього року у ньому взяли участь понад 300 юних виконавців з різних областей України. Захід проходив за підтримки Міністерства культури України та Головного управління культури Київської міської державної адміністрації.

 

   Учні Люботинської дитячої музичної школи продемонстрували свою майстерність і талант професійному журі та отримали заслужені нагороди.

 

Лауреатами першого ступеню стали:

 

  •  бандуристка Аршава Олена (викладач Івахненко В.Я.);
  •  бандуристка Кузнєцова Валерія (викладач Івахненко В.Я.);
  •  ансамбль бандуристів «Вишиваночка» (викладач Івахненко В.Я.).

 

  Диплом лауреата ІІІ ступеню отримала гітаристка Шевцова Софія (викладач Дзюба Н.М.).

 

  Тож, вітаємо з перемогою та бажаємо нашим юним зірочкам та їх викладачам натхнення, нових яскравих перемог, працелюбності, творчого горіння і весняного настрою.

 

   Висловлюємо велику подяку батькам наших переможців. Ваші діти є гордістю нашої школи. Ми високо цінуємо ваше батьківське піклування, підтримку та всебічну допомогу. Разом ми зможемо і далі виховувати наших дітей, розвивати в них прагнення до знань, творчості.

 

    Бажаємо Вам усіляких благ, оптимізму, здоров’я, процвітання і великого людського тепла.

 

Колектив Люботинської ДМШ