Post navigation

Звітний концерт Люботинської дитячої музичної школи

27 квітня 2016

 

IMG_5791+  По-особливому хвилюючим, світлим і урочистим став день 22 квітня для вихованців та викладачів Люботинської дитячої музичної школи, адже саме цього дня школа звітувала про свої напрацювання та здобутки, отримані впродовж ще одного навчального року. 

 

  А пишатись викладачам та учням нашого закладу дійсно є чим, адже цього року учні музичної школи стали лауреатами та переможцями мистецьких конкурсів різного рівня, а саме: троє наших учнів стали переможцями Міжнародних конкурсів, 19 – переможці Всеукраїнських конкурсів, 6 учнів – лауреати обласних, 4 – лауреати відкритих конкурсів, 35 учнів – переможці міських конкурсів.

 

  Послухати виступи наших найкращих учнів мали змогу всі небайдужі до дитячої творчості люботинці.

 

  Глядачі отримали море позитивних емоцій та вражень від зустрічі із прекрасним світом дитячої творчості, а ще змогли переконатись в тому, що в нашій музичній школі кожна дитина може виявити всі свої здібності і таланти, навчаючись грі на бандурі, гітарі, баяні, акордеоні, фортепіано та ударних інструментах, а також в класі сольного співу.

 

  Звітний концерт закінчився, але попереду у дітей перевідні та випускні іспити, довгий шлях до мистецтва і роки наполегливої старанної роботи, яка вимагає великого терпіння, посидючості і сили волі. Тож побажаємо юним музикантам, щоб іскра їхнього таланту щоразу розгоралася яскравим полум‘ям творчості.

 

За матеріалами директора Люботинської ДМШ Ю.В.Еткало