Post navigation

Нарада керівників шкіл естетичного виховання Слобожанщини

30 серпня 2016

Відбулася традиційна серпнева нарада

 

IMG_0551  Сьогодні, 30 серпня, у приміщенні Харківського вищого коледжу мистецтв відбулася нарада керівників шкіл естетичного виховання Слобожанщини з порядком денним «Про підсумки розвитку мистецької початкової освіти сфери культури Харківської області в 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік».  

 

  У роботі наради взяли участь начальник Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Яцина Олег Анатолійович, директор Харківського вищого коледжу мистецтв Морозко Любов Георгіївна, головний спеціаліст управління культури і туризму обласної державної адміністрації Валентина Олексіївна Стецюк, директор ОНМЦПК Самоварова Тамара Михайлівна.

 

   78 початкових спеціалізованих навчальних мистецьких закладів Харківської області готові до початку нового навчального року, який, буде наповнений щоденною копіткою працею педагогічних та учнівських колективів, творчими змаганнями, культурологічним подіями, впровадженням новацій організаційного характеру.

 

  Методична робота була і залишається у числі важливих напрямків діяльності і саме до неї буде прикута увага шкільних колективів та фахівців Центру. Семінарські заняття, майстер-класи, курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників складають суттєвий розділ запланованої роботи.

 

  У наступному році продовжиться робота над загальною методичною темою року «Академізм як школа — звернення до стійких, усталених норм та канонів».

 

  У планах на новий навчальний рік значаться обласні творчі змагання, що дозволять юним митцям-початківцям заявити про себе і стануть для багатьох з них стартовим майданчиком до серйозних досягнень.

 

  Яскравими вкрапленнями у ході наради стали традиційні вітання керівників шкіл, які впродовж останніх місяців відсвяткували свої ювілеї (для них організатори підготували пам’ятні сувеніри та щирі поздоровлення).

 

  Нарада закінчилась побажаннями вдалого нового 2016-2017 навчального року  педагогічним та учнівським колективам шкіл.