Post navigation

Вересневий методичний тиждень 2016

05 вересня 2016

 

IMG_9642  У відповідності до плану роботи Центру розпочався традиційний інструктивно-методичний семінар “Вересневий тиждень — 2016” для педпрацівників шкіл естетичного виховання за всіма спеціальностями. 

 

  “Актуальність академічної освіти, як основи  збереження і розвитку культурної традиції і національної спадщини” саме під такою назвою з 5 по 09 вересня Обласний навчально-методичний центр підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів  проводить Вересневий методичний тиждень.

 

  На підвищення ефективності навчального процесу, на створення навчально-методичних матеріалів, орієнтованих на досягнення якісно нових освітніх та виховних  результатів, що забезпечать системне впровадження нових форм і методів  роботи, на подальше розкриття основної методичної теми  “Академізм як школа — звернення до стійких, усталених норм та канонів” і спрямовано проведення цьогорічного Вересневого тижня.

 

  У рамках заходу відбувається нагородження переможців обласного конкурсу з розробки навчально-методичних матеріалів, програм для мистецької освіти сфери культури Харківської області.

 

Методичне об’єднання викладачів фортепіано.

 

  5 вересня 2016 року у приміщенні Харківської дитячої  школи мистецтв №4 ім. М.Леонтовича відбулося засідання методичного об’єднання викладачів фортепіано.

 

  Увагу було зосереджено на обговоренні підсумків минулого навчального року, та завданнях нового 2016 – 2017 н.р, обговорені поточні справи та конкретизовані орієнтири діяльності викладачів за спеціальністю “фортепіано”.

 

  Наприкінці заходу перед викладачами виступили переможці обласного конкурсу юних піаністів 2016 року.

 

Методичне об’єднання викладачів

образотворчого мистецтва

 

IMG_9899  У приміщенні Харківського художнього музею зібралися викладачі образотворчого мистецтва. Учасникам семінару було презентовано роботи викладачів Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Рєпіна і Чугуївської дитячої художньої шкоди ім. І.Рєпіна з розробки навчально-тематичних планів для першого класу з рисунку, живопису та композиції. По завершенні семінару викладачі відвідали виставкові зали музею.

 

  Зібрання пройшло у формі зацікавленого діалогу сторін, що дозволило обговорити низку актуальних питань, пов’язаних з навчальним процесом, методичною діяльністю викладачів, участю у найбільш вагомих творчих заходах  поточного навчального року.