Post navigation

Міжнародний день музики в Люботинській ДМШ

12 жовтня 2016

 

sam_2205  “Любіть та вивчайте велике мистецтво музики. Воно відкриє вам цілий світ високих почуттів, пристрастей та думок. Воно зробить вас духовно багатшими. Завдяки музиці ви знайдете в собі нові невідомі вам до цього часу сили. Ви побачите життя в нових тонах та барвах!” – так писав про музику відомий композитор Дмитро Шостакович.

 

  1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний День музики. Щороку концертною програмою зустрічають це свято і в Люботинській дитячій музичній школі. Приємно усвідомлювати, що в цей день ми стаємо причетними до великого масштабного дійства. Адже в усіх куточках світу, в усіх концертних залах звучить музика, об`єднуючи професійних музикантів, аматорів та всіх, хто має відношення до цього прекрасного виду мистецтва.

 

  Концертна програма, як завжди, була різноманітною. В ній звучали класичні твори, сучасні та джазові композиції, народні та дитячі пісні. А ведучі програми – учні класу «Основи акторської майстерності» – Фісак Олег та Буцька Анастасія, надаючи цікаву інформацію щодо виконуваної музики, змогли створити особливу поетичну атмосферу.

 

  Музика стала для нас професією і цей глибинний багатогранний світ ми відкриваємо нашим учням.

 

  Тож вітаємо зі святом наших колег, учнів та всіх цінителів цього прекрасного виду мистецтва. Бажаємо, щоб музика назавжди залишалася супутницею нашого життя. Адже жодний вид мистецтва не може зрівнятися з музикою силою свого емоційного впливу на людські душі. Нехай вона продовжує надихати та окриляти нас, додавати життєвих сил та позитивних емоцій, приємних почуттів та чудового настрою!

 

За матеріалами директора Люботинської ДМШ Ю.Еткало