Post navigation

Навчаються клубні працівники

14 листопада 2016

 

p1070957  З 07 по 11 листопада 2016 року відбувся короткотерміновий семінар з підвищення кваліфікації директорів сільських будинків культури, завідувачів клубними закладами Сахновщинського, Ізюмського, Нововодолазьського, Вовчанського, Барвінківського, Валківського, Великобурлуцького, Краснокутського, Кегичівського, Зачепилівського, Первомайського, Дергачівського,  Красноградського районів Харківської області. Основна тема семінару «Актуальні  проблеми розвитку та функціонування сфери дозвілля» викликала зацікавленість у фахівців клубних закладів.

 

  Протягом п’яти днів слухачі знайомилися з передовим досвідом роботи провідних закладів культури Харківської області, висококваліфіковані викладачі розкривали актуальні проблеми розвитку та функціонування сфери культури і дозвілля, акцентували увагу на нових тенденціях та напрямах у роботі клубних  закладів.

 

  Практичні заняття відбулися на базі Будянського сільського Будинку культури Харківського району напередодні професійного свята.

 

  З Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва слухачів привітала  начальник відділу культури і туризму Харківської районної державної адміністрації Вікторія Пономаренко, яка побажала всім присутнім творчого натхнення та подальших успіхів у роботі.

 

p1070943  Директор Будянського СБК Казило Валентина Віталіївна презентувала роботу клубного закладу та познайомила колег з аматорськими творчими колективами. Своєрідним подарунком до професійного свята стала екскурсія по унікальному музею, що розташований на базі Будянського сільського будинку культури. До експозиції  музею входить більш ніж 6000 експонатів  будянського фаянсу з колекції музею Будянського фаянсового заводу.

 

  Керівники клубних закладів Харківської області отримали фахову, професійну інформацію, яку зможуть використовувати у своїй подальшій роботі.