Post navigation

«Весна іде, красу несе, і тій красі радіє все…»

17 березня 2017

 

  Днями у дитячій школі мистецтв смт Нова Водолага пройшов весняний бал. Хлопці та дівчата, юні леді й джентльмени, їх батьки побували на святі мистецтва, етикету, грації та краси. Яскраві сукні, витончена музика та красиві танці, усміхнені обличчя – все це поєдналося на «Весняному балі».

 

  Атмосфера свята й радощів панувала навкруги.

 

  Свято розпочалося у фойє на першому поверсі, де гостей зустрічала Фея і запрошувала до виставкової зали. Там були представлені творчі та учбові роботи учнів художнього відділення. Особливий інтерес викликали портрети мам. Усі бажаючі могли пройти майстер-клас із петриківського розпису та виготовити ексклюзивну листівку до свята Весни. Музичний фон створювали учні та викладач класу духових інструментів.

 

  Усі з нетерпінням очікували початку. Нарешті, пролунали урочисті фанфари і запросили гостей до бальної зали.

 

  Право відкрити бал було надано наймолодшим учасникам свята, які вишукано та легко закружляли під звуки вальсу. Естафету підхопили старші учні хореографічного відділення, запрошуючи батьків та гостей приєднатися, і всі присутні закружляли у танці.

 

  Після цього гості «струмочком» піднялися на другий поверх, де була представлена виставка малюнків учнів музичного та хореографічного відділень. Ознайомившись із нею, гості поспішали до концертної зали, де розпочалася друга частина свята. Учнями та викладачами були підготовлені яскраві номери. У цей вечір звучали вальси, прелюдії, різноманітні танцювальні твори інших країн: танго, малагуенья, бразильський карнавал та інші. Також можна було почути чарівні вокальні твори.

 

  Урочистим моментом стало нагородження учнів художнього відділення, учасників та переможців конкурсу «Харків – місто добрих надій».

 

  Усі присутні на «Весняному балі» отримали багато приємних емоцій та висловили сподівання зустрітися наступної весни.