Post navigation

Концерти для пришкільних таборів

12 червня 2017
 

 Закінчився складний та багатий на перемоги і звершення навчальний рік у Люботинській дитячій музичній школі. Діти склали останні іспити і отримали завдання на літо. А тоді вирішили порадувати своїми виступами учнів пришкільних таборів відпочинку.

 

  Так, 31 травня запросили на концерт Люботинський навчально-виховний комплекс № 2. Діти поринули у казковий світ музики, дізнались багато цікавого про музичні інструменти та отримали масу задоволення. Особливо радісно сприйняли те, що учасники концерту – їхні однокласники.

 

  02 червня 2017 р. дитяча музична школа знову зустрічала учнів пришкільних таборів. Цього разу – загальноосвітньої школи № 4. Ведучими концерту були учениці школи Кульмінська Вероніка та Репецька Єлизавета. Юні музиканти з особливою гордістю та хвилюванням виконували музичні твори для своїх друзів. А з яким захопленням діти дивилися на виступи своїх ровесників!

 

  Дякуємо всім учасникам та глядачам концерту! Сподіваємось і надалі продовжувати співпрацю з пришкільними таборами при школах міста влітку 2018 року.

 

Колектив Люботинської ДМШ