Post navigation

Вернісаж «Територія творчості»

10 червня 2017

 

  30 травня в Лозівській дитячій художній школі відбулася підсумкова виставка робіт учнів та викладачів школи за підсумками 2016/2017 навчального року. На вернісаж «Територія творчості» були запрошені учні, батьки, викладачі та почесні гості.

 

  «Образотворче мистецтво викликає особливі емоції, переносить нас у світ почуттів подібно добрій чарівниці, підносить на своїх крилах у вись. Насолоджуючись цією красою по-іншому сприймаєш навколишній світ. Це і є магія великого мистецтва, а наші учні – чарівники початківці, що допомагають нам побачити цей дивовижний світ» – з таких слів розпочався наш захід.

 

  За підсумками навчального року нагороджувались учні – відмінники та активісти, учні – переможці виставок, конкурсів різного рівня. Дехто з-них отримував три, чотири нагороди під бурні оплески присутніх. Також отримали грамоти викладачі, які вдало поєднують педагогічну та творчу діяльність та беруть участь у професійних конкурсах.

 

І остання номінація – нагородження батьків за співпрацю, розуміння, допомогу, та за участь у творчому житті школи.

 

  Після завершення урочистої частини гості мали змогу подивитись роботи учнів всіх вікових категорій та роботи викладачів. Педагогічний колектив почув багато слів вдячності за радість творчості, яку подарував вернісаж майже з такою назвою – «Територія творчості».

 

За матеріалами Зозівської дитячої музичної школи