Post navigation

Клубні працівники підвищують кваліфікацію

03 жовтня 2017

 

  25 – 29 вересня організатори культурно-дозвіллєвої діяльності (керівники художні, культорганізатори, режисери масових заходів) районних та міських будинків культури Харківської області відвідали навчальні заняття короткотермінового семінару з підвищення професійної майстерності за темою: «Актуальні проблеми розвитку та функціонування сфери дозвілля”

 

  Разом з загальнопрофесійними питаннями юридичного, психологічного, мовного, соціокультурного спрямування певну увагу було приділено вузькопрофесійному напрямку:- технології підготовки, організації та проведення ігрових програм для відвідувачів будинків культури різних вікових категорій. Слухачі ознайомилися з основними принципами та методами роботи Миколая Миколайовича Шутя, відомого майстра – ігротехніка, дитячого композитора, поета який щедро поділився своїми напрацюваннями. Окремо було приділено увагу дитячим музичним іграм та їх використанню в сучасних тематичних заходах. Усі бажаючи мали змогу отримати тематичну фахову літературу з серії «Школа ігромайстерності».

 

 Провідні викладачі профільних мистецьких вишів впродовж семінару розглянули нагальні питання щодо збереження та популяризації нематеріальної культурної спадщини Харківщини, проаналізували роботу творчих аматорських колективів.

 

  Семінар викликав велику зацікавленість і відгук з боку слухачів, які побажали укладачам програми семінару творчого натхнення та успіхів у роботі.