Post navigation

Викладачі готуються до олімпіади з історії хореографічного мистецтва

 

05 жовтня 2017

 

  4 жовтня у приміщенні Міської спеціалізованої музично-театральної бібліотеки ім. К.С.Станіславського відбулось семінарське заняття викладачів хореографічного мистецтва мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова за темою «Коштовності Дж. Баланчина. Про життя та творчість видатного хореографа».

 

  Завдяки лектору – завідуючій довідково-бібліографічним відділом бібліотеки Бахмет Тетяні Борисівні, викладачі з історії хореографії мали можливість поглибити знання з творчості видатного митця. Форма проведення семінару надзвичайно комфортна, змістовна. Тетяна Борисівна адоптувала матеріал лекції і для учнів, що, безперечно, дасть їм змогу значно розширити знання з історії хореографії.

 

   У межах семінару викладачі отримали також підготовлені методистом центру Толочко І.М. вимоги до Обласної Олімпіади з історії хореографічного мистецтва та мали можливість вирішити турбуючи їх питання з покращення методичної роботи закладів, висловити прохання та побажання стосовно подальшої співпраці з Центром.