Post navigation

Нагородження лауреатів конкурсу “Радість відкриття”

07 грудня 2017

 

  З 28 листопада по 03 грудня 2017 року відбувся ІІІ заключний тур Обласного конкурсу виконавської майстерності учнів молодшого віку ”Радість відкриття”!

 

 

  Конкурс проходив за підтримки Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації. Протягом листопада 2017 року в мистецьких школах Харківської області та міста Харкова пройшли відбіркові тури. На базах опорних шкіл зональних методичних об’єднань мистецьких шкіл Харківської області на високому організаційному рівні пройшов ІІ відбірковий тур конкурсу.

 

  Конкурс став цікавою, але й водночас напруженою подією для маленьких учнів. Понад 1500 учасників віком від 6 до 10 років пройшли змагання та засвідчили гарний рівень виконавської майстерності на різних музичних інструментах!

 

  ІІІ заключний тур відбувся в Харківському вищому коледжі мистецтв та Харківському музичному училищі імені Б.М.Лятошинського, в якому взяли участь 517 маленьких музикантів. За підсумками журі конкурсу 114 учнів стали лауреатами та 93 — дипломантами!

 

  Конкурс додав переконання учням, що любов до музики та наполеглива праця завжди перемагають! Бажаємо всім учасників та викладачам нових перемог, продовжувати вдосконалювати свій власний талант та досягати нових мистецьких вершин!

 

  17 грудня 2017 року о 12-00 відбудеться Гала-концерт та урочисте нагородження лауреатів обласного конкурсу “Радість відкриття”! Запрошуємо лауреатів, дипломантів, керівників мистецьких шкіл, викладачів, батьків на свято музики та талантів до Дня Святого Миколая!