Post navigation

Засідання Куп’янського зонального методичного об’єднання

09 грудня 2017

 

  09 грудня 2017 року у рамках роботи Куп’янського зонального методичного об’єднання до опорної базової школи – КПСМНЗ «Куп’янська ДМШ № 1», за запрошенням викладача Ковальової Т.О., завітала викладач вищої категорії Харківського музичного училища імені Б. Лятошинського, одна з найвідоміших в Україні фахівців з класу гітари, Ірина Олександрівна Шевчук, зі своїми учнями – студентами 3 курсу Віктором Артеменком, Дмитром Жуковим та дуетом гітаристів у складі студентів 4 курсу Ольги Іщенко та Юрія Желєзова.

 

  Концертний зал школи був заповнений вдячними слухачами – викладачами, батьками та учнями. Шевчук І. О. цікаво розповідала про авторів виконуваних творів. Її учні показали високий рівень гри на гітарі, розуміння стилістики творів та сценічну майстерність.

 

  По закінченню концерту відбувся майстер-клас Шевчук І. О. з учнями класу гітари дитячих музичних шкіл міста Куп’янська. Також Ірина Олександрівна поділилася враженнями від виступів юних гітаристів на Обласному конкурсі виконавської майстерності учнів молодшого віку «Радість відкриття» та дала корисні методичні поради.