Post navigation

Новорічний концерт в Люботинській ДМШ

02 січня 2018

 

  Новий рік, час змін та святкової магії. Дружній сміх, море вражень і позитивні емоції – це саме те, що об’єднує всіх учнів та викладачів Люботинської дитячої музичної школи.

 

  Так, 27 грудня в святково прикрашеному залі школи відбувся театралізований новорічний концерт «Пітер Пен та загублений новий рік», який підготували та провели найменші учні класу «Основи акторської майстерності» викладача Еткало Ю.В. На свято завітали Пітер Пен (Альбощий Олексій), маленька фея Дінь-Дінь (Кульмінська Валерія), дівчинка Венді (Еткало Аліна), злі розбишаки пірати (Кульмінська Вероніка та Еткало Ярослава), Білочка (Вдовенко Неоніла), Снігуронька (Халецька Анастасія). Ведучою концерту стала Насвіт Єлизавета.

 

  У концерті взяли участь також учні всіх викладачів музичної школи. Прозвучали музичні твори на бандурі, баяні, акордеоні, гітарі, фортепіано, ксилофоні. Також на сцену вийшли ансамбль скрипалів, молодший та середній хор школи, ансамбль шумових інструментів. Поряд з ними дарували гарний настрій глядачам юні солісти-вокалісти.

 

  Святковий концерт за участю Діда Мороза і Снігуроньки та інших казкових героїв створила святковий настрій всім присутнім і з перших секунд занурила в знайомий з дитинства сюжет казки, змусивши відчути себе безпосередніми учасниками дійства. Щирість почуттів та переживань глядачів відчувались після кожного виступу, а бурхливі оплески були найкращою вдячністю та нагородою для юних виконавців.

 

  Новорічне свято подарувало гарний настрій та багато позитивних емоцій усім присутнім. По закінченню концерту Дід Мороз привітав всіх дітей, їх батьків та гостей з наступаючими Новим роком та Різдвом Христовим і вручив маленькі солодкі подарунки.

 

За матеріалами директора Люботинської ДМШ Ю.В.Еткало