Post navigation

Веселий Новий рік у Балаклійській музичній школі

03 січня 2018

 

   Новий рік – улюблене свято дітей і дорослих. Веселі пісні, хороводи, казкові пригоди, перетворення, магія новорічної ночі і, звичайно ж, подарунки завжди приваблюють дітлахів до Новорічної ялинки, де хочеться поспілкуватися з Дідом Морозом та Снігуронькою, пограти з ними в ігри, повірити в диво.

 

  Щороку Новорічне свято в Балаклійській дитячій музичній школі збирає повні зали народу. Діти, батьки, вчителі й просто жителі міста приходять, щоб поринути в казкове дійство та послухати дитячий спів і гру на музичних інструментах юних обдаровань. Ось і цього року на малят чекали незвичайні пригоди казкових героїв, які помінялись ролями завдяки чарівному порошку, розсипаному Домовичком – чарівничком. Так, Червона Шапочка намагалася відібрати пиріжки у Вовка, який ніс їх на гостинець хворій бабусі. Попелюшка примушувала працювати свою мачуху та її дочок. Василиса Прекрасна зачинила Бабу Ягу в хатинці на курячих ніжках, а сама літала в ступі на мітлі. А величезний Заєць ганявся за мініатюрним Вовком – так переплутались ролі героїв з мультфільму “Ну, постривай!”. І тільки магічна сила мистецтва допомогла всім персонажам знову стати такими, як раніше. Діти співали, грали на музичних інструментах, декламували вірші. Остаточно зняти чари довелось довгоочікуваному Дідові Морозу, який прибув разом зі Снігуронькою та приніс добрі побажання, веселі пісні й подарунки.

 

  Дідові Морозу випала ще одна приємна місія: нагородити хор народної пісні “Веселка” кубком переможця та дипломом лауреата Відкритого фестивалю світової музики ім. М. Д. Леонтовича, а також вручити золоті медалі всім учасникам колективу.

 

  Кожен учасник свята отримав сувенір від Діда Мороза. Діти залюбки фотографувались біля новорічної ялинки на святково прикрашеній сцені.

 

  А незабаром учні молодших класів завітали в гості до малюків з підготовчого клубу «Веселка», що діє при районній бібліотеці для дітей. Разом у захваті спостерігали за пригодами казкових героїв, водили хороводи, співали новорічних пісень, гралися в цікаві ігри з Зимонькою-Зимою. Всім було дуже весело!

 

  Нехай же Новий 2018 рік принесе всім здоров’я, радість, мир і злагоду. А юним обдарованням у Новому році бажаємо нових звершень і перемог.

 

За матеріалами Т. Шерстюк, викладача Балаклійської ДМШ, організатор свята.