Post navigation

«Зимова казка» в Чугуєві

19 січня 2018

 

  15 січня 2018 року у виставковій залі Чугуївської дитячої художньої школи ім. І.Ю. Рєпіна відбулося підведення підсумків міського конкурсу-виставки «Зимова казка».

 

  Вже 5 рік поспіль у ЧДХШ ім. І.Ю, Рєпіна проводяться зимові тематичні виставки за ініціативою директора школи, члена Національної спілки художників України та Міжнародної асоціації художників, лауреата міжнародних виставок та пленерів, співголови журі конкурсу Непомнящого Володимирі Івановича.

 

  Спочатку конкурс проходив як шкільний, а з 2015 року отримав статус міського конкурсу-виставки та проходить під патронатом Чугуївського міського голови Мінаєвої Галини Миколаївни. У минулому році у ньому приймали участь талановиті учні з художніх шкіл міста Лозової, Ізюму, Буди та Південного.

 

  У цьому році у конкурсі прийняли участь 150 учнів з загальноосвітніх шкіл міста та ЧДХШ ім. І.Ю. Рєпіна віком від 6 до 16 років, які розкрили свої таланти у зимових композиціях, різдвяних та новорічних малюнках, у зображенні зимових пейзажів та казкових сюжетів. За рішенням журі 15 учнів отримали звання лауреатів та 15 учнів – звання дипломантів конкурсу, також 20 учнів відзначено журі у різноманітних номінаціях.

 

  За дорученням міського голови усіх учасників конкурсу, їх викладачів привітала й нагородила грамотами переможців та солодкими подарунками начальник відділу культури Чугуївської міської ради Цибульнік Олена Василівна.

 

  Святкову атмосферу цій події надали виступи учнів «художки», які продемонстрували свої таланти у читанні віршів, грі на музичних інструментах та виконанні індійського танцю.

 

  Вітаємо переможців міського конкурсу «Зимова казка» та запрошуємо гостей та мешканців міста відвідати виставку. Вітаємо з зимовими святами! Бажаємо здоров’я та усіх гараздів в Новому Році!

 

Заступник директора ЧДХШ ім. І.Ю. Рєпіна
Алтухов Ігор Олександрович