Post navigation

Лютневі заходи в дитячій школі мистецтв смт Нова Водолага

28 лютого 2018

 

  2 лютого 2018 року відбувся внутрішкільний конкурс-огляд учнів 1 класів «Музичний дебют – 2018» в якому мали змогу виступити першокласники і представити на розгляд журі свої перші кроки в світ музичного мистецтва.

 

  17 лютого 2018 року колектив школи взяв участь у святковому дійстві «Масляну гуляємо, весну зустрічаємо» та конкурсі між старостинськими округами Нововодолазької ОТГ в номінаціях: «Найкращій млинець», «Найкращий вареник» та «Найкраща презентація старостинського округу». Колектив школи представляв Нововодолазьку селищну раду. Спеціально для цього дійства учнями та викладачами образотворчого відділення було виготовлено Марену. За результатами роботи журі школу було відзначено Грамотою «За артистизм, найгарячіші млинці та креативність».

 

  22 лютого 2018 року школа зустрічала гостей. Це був ансамбль скрипалів «Фантазія» під керівництвом викладачів Фесенко Л.П., Сорокіної Т.Д. та концертмейстерів Свинаренко О.Є., Боришко Г.І. Мереф`янської дитячої музичної школи разом з її директором Опешко Л.М. У концертній залі відбулася творча зустріч та концерт скрипічної музики.

 

  23 лютого 2018 року в школі відбувся внутрішкільний конкурс-фестиваль «Юний музикант – 2018» учнів 2-8 класів усіх відділень. В роботі журі взяли участь начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Нововодолазької селищної ради Євглевська Н.Ю. та головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Нововодолазької селищної ради Розторгуєва-Безпала В.А.

 

  27 лютого 2018 року відбувся творчий концерт для батьків учнів класу скрипки Марюхни Л.І. «Музичне сяйво», в якому взяли участь діти з різних відділень – музичного, хореографічного, образотворчого.

 

Директор школи А.Ю. Абрамович