Post navigation

Конкурс у Люботинській дитячій музичній школі

12 березня 2018

VI конкурс на краще виконання творів українського мистецтва у Люботинській дитячій музичній школі

 

  28 лютого 2018 року у Люботинській дитячій музичній школі пройшов VI щорічний шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва.

 

  Завданням Конкурсу є духовне збагачення та творчий ріст молодих талантів і викладачів, стимулювання діяльності та підвищення виконавського рівня солістів і ансамблів, розвиток естетичних смаків підростаючого покоління.

 

  Цього року в конкурсі взяли участь 56 юних музикантів – піаністи, бандуристи, баяністи, акордеоністи, гітаристи, скрипалі та вокалісти.

 

  9 березня в музичній школі відбувся концерт до Дня народження видатного українця – Тараса Григоровича Шевченка, і нагородження переможців VI щорічного шкільного конкурсу на краще виконання творів українського мистецтва. В цей день всі конкурсанти отримали грамоти та подяки за участь, а також солодощі і невеликі подарунки.

 

  Тож, дипломами «ДЕБЮТ» за перший виступ на сцені нагороджені: піаністи Свивицька Наталія та Тесленко Марія, скрипаль Сухина Єгор і гітаристка Зайцева Софія.

 

  Лауреатами ІІІ ступеню у різних вікових категоріях стали: у номінації «фортепіано» – Коннов Ілля, Дзюба Давід, Репецька Єлизавета та Найпак Катерина, у номінації «народні інструменти» – Еткало Аліна, Сухина Станіслав, Гахова Марія, Головащенко Ярослав, Еткало Ярослава, Талмаз Анатолій.

 

  Лауреатами ІІ ступеню у різних вікових категоріях стали: у номінації «фортепіано» – Замула Валерія, у номінації «народні інструменти» – Ключка Мирослава, Санжаревський Станіслав, Кульмінська Вероніка, Найпак Катерина.

 

  Лауреатами І ступеню у різних вікових категоріях стали: у номінації «фортепіано» – Кульмінська Вероніка, Курочка Марія та Альбощий Олексій, у номінації «народні інструменти» – Піддубна Євгенія, Каністратов Іван, Глущенко Людмила.

 

  Серед ансамблів диплом лауреата І ступеню отримали гітаристи: Глущенко Людмила, Гончаров Нікіта та Лупирь Андрій.

 

  У номінації «Сольний спів» лауреатом ІІІ ступеню стала Кузьміна Вероніка, ІІ ступенюЩокіна Марія та Титаренко Наталія, а диплом лауреата І ступеню отримала Вдовенко Неоніла.

 

  Гран-прі цьогорічного конкурсу завоювала учениця класу фортепіано викладача Блезінцової В.О. КУЛЬМІНСЬКА ВЕРОНІКА.

 

  Вітаємо переможців, учасників та їх викладачів з успішним завершенням Конкурсу і бажаємо нових творчих досягнень.

 

Директор ДМШ Ю.В.Еткало