Post navigation

Культурна подія міста Люботина

13 березня 2018

Другий рік поспіль за організаційної підтримки БФ «Харків з тобою», по запрошенню депутатів Люботинської міської ради,  місто Люботин відвідав  відомоий піаніст з Америки, диригент, арт-директор міжнародних музичних фестивалів «Дзеркальний Струмінь» 2017 та фестивалю «Kharkiv Music Fest 2018» Станіслав Христенко (пройде в Харкові у березні).

  12 березня 2018 року у рамках «Kharkiv Music Fest 2018» Станіслав Христенко відвідав Люботинський НВК №2, де разом з представниками Української Академії Лідерства занурив школярів у чарівний світ класичної музики.

  Наступною зупинкою була Люботинська дитяча музична школа, в якій Станіслав Христенко провів для учнів професійний майстер-клас, учасниками якого стали Альбощий Олексій, Кульмінська Вероніка та Козлова Альона.

  А в кінці зустрічі, несподівано для присутніх, Станіслав Христенко виконав декілька відомих музичних творів! Піаніст продемонстрував гостям неймовірну техніку виконання. На знак вдячності глядачі нагородили гостя оваціями та щирими усмішками.

  На згадку про нашу музичну школу юні музиканти подарували відомому піаністу кілька сувенірів, зроблених руками люботинських майстринь: ляльку – мотанку «Берегиня роду» від Тетяни Тридуб та чудовий пейзаж від Олени Дон.

  Майстер-клас закінчився, а зал довго не хотів відпускати гостей, дякуючи за майстер-клас. Учні фортепіанного відділу та викладачі отримали неоціненний досвід від спілкування з видатним піаністом.

  Щиро дякуємо за організацію зустрічі депутату Люботинської міської ради Дмитру Альбощому.

  Бажаємо всім учасникам заходу завжди насолоджуватися музикою і радіти життю, займатися улюбленою справою і отримувати від цього море задоволення! Адже якщо людина вміє розуміти музику, вона щаслива, незважаючи на всі перипетії, які можуть зустрітися на її шляху!

 

Директор ДМШ Ю.В.Еткало