Post navigation

Незвичайна зустріч

03 квітня 2018

 

  На неї чекали, до неї готувалися як дорослі, так і діти. Незвичайна тому, що до концертної зали дитячої школи мистецтв смт Нова Водолага завітав всесвітньовідомий піаніст Станіслав Христенко, який входить в десятку кращих музикантів світу. Він є обличчям фірми «Стейнвей», яка займається виготовленням найякісніших у світі роялів. Йому аплодували у найкращих концертних залах Америки, Барселони, Японії, Німеччини…Жартуючи він сказав: «Я не виступав тільки в Антарктиді». Дуже приємно, що він є нашим земляком, харків`янином і опікується культурою рідного краю. Його головною метою є підтримка та розвиток творчих музичних колективів та сприяння їхнім виступам не лише на великих відомих сценах, а й щоб з мистецтвом прекрасного могли спілкуватися мешканці сіл та селищ рідної країни.

  Він провів майстер-класи з учнями дитячої школи мистецтв М. Цимбал, Г. Бірак, Г. Алексейчук, С. Зуб. А також інформаційно-практичні заняття з учнями загальноосвітніх шкіл Нововодолазької об`єднаної територіальної громади.

  У заході взяли участь головний спеціаліст відділу соціокультурного розвитку, мистецтв та навчальних закладів Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації В.О. Стецюк, директор БО «Благодійного фонду «Харків з тобою» Андрій Шейнін; начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Нововодолазької селищної ради Н.Ю. Євглевська, яка вручила гостям памятні сувеніри та головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Нововодолазької селищної ради В.А. Розторгуєва-Безпала.

  Задоволені, збуджені, обмінюючись враженнями від зустрічі та спілкування, залишали школу мистецтв юні Нововодолажчани, а гості від`їзджали до наступного селищного пункту. Щасливої їм дороги!

 

  За матеріалами дитячої школи мистецтв смт Нова Водолага