Post navigation

Засідання секції викладачів фортепіано Куп’янського ЗМО

30 квітня 2018

 

Засідання секції викладачів фортепіано
Куп’янського зонального методичного обєднання

 

  Згідно роботи Куп’янського зонального методичного обєднання на 2017 – 2018 навчальний рік 26 квітня 2018 року у центральній опорній школі відбулося засідання секції викладачів фортепіано. На заході був представлений посібник для початківців «Нотна абетка», який склала директор КПСМНЗ «Борівська ДМШ» Шапошнікова Олександра Василівна. Також перед слухачами виступили учні 0 класу викладача Шапошнікової О. В. – Афанасьєва Ліза, Сядриста Ліза, Якименко Ліза. Діти показали високий рівень підготовки, як для учнів 0 класу.

  Викладач поділилася досвідом роботи з початківцями, а також надала інформацію про участь у Всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос країни», на якій дві її учениці зайняли І місця у різних вікових категоріях. Шапошнікова О. В. продемонструвала творчий підхід до організації уроків на першому етапі навчання.

  Викладачі з усіх шкіл Куп’янського зонального методичного об’єднання були зацікавлені наданим матеріалом. Зустріч була дуже корисна для подальшого вдосконалення методики викладання гри на фортепіано.