Post navigation

Нарада завідувачів фортепіанних відділів мистецьких шкіл

28 серпня 2018 року

 

  28 серпня 2018 року в приміщенні Харківської музичного училища імені Б.М. Лятошинського відбулася нарада завідувачів фортепіанних відділів мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова в рамках Інструктивно-методичного семінару “Серпневий тиждень”. У нараді взяли участь 135 викладачів.

  Нарада почалася невеликим концертом-привітанням від учнів Дитячої музичної школи №9 імені В.І.Сокальського — лауреатів різноманітних конкурсів. Виступи супроводжувала завідуючий відділом Маркузова Тетяна Олексіївна. Директор ОНМЦПК Самоварова Тамара Михайлівна ознайомила присутніх з новою концепцією роботи мистецької школи та завданнями на 2018-2019 навчальний рік.

  З детальним аналізом виконавської майстерності абітурієнтів на вступних іспитах виступила викладач-методист, спеціаліст вищої категорії Харківського музичного училища імені Б.М. Лятошинського Новічкова Тамара Василівна.

  Методист ОНМЦПК Сахарова Нонна Вікторівна підвела підсумки роботи у 2017-2018 навчальному році, надала поради щодо удосконалення методичної роботи на відділі мистецької школи. Учасники семінару були ознайомлені з планом роботи на 2018-2019 навчальний рік, положеннями та строками проведення заходів та творчих конкурсів.