Post navigation

Семінар для викладачів класу струнно-смичкових інструментів

29 серпня 2018

 

  29 серпня 2018 року в Харківського музичного училища імені Б.М.Лятошинського відбувся інструктивно-методичний семінар «Серпневий тиждень» для завідувачів відділів та провідних викладачів класу струнно-смичкових інструментів мистецьких шкіл Харківської області.

 

  Заступник директора ОНМЦПК Волошко Н.В. надала інформацію про нове Положення про атестацію педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури, відповіла на запитання щодо змін у процедурі проведення атестації педагогічних працівників. Учасники семінару ознайомились з положеннями про Обласний конкурс відкритих уроків “Панорама педагогічних досягнень” та Обласний конкурс учнівських дуетів мистецьких шкіл “Весняний вернісаж”.

 

  Викладач-методист Харківського музичного училища імені Б.М. Лятошинського Шевель Ольга Миколаївна підвела підсумки проведення обласного конкурсу “Радість відкриття”: якість виконання програм, критерії оцінювання, проблеми та шляхи їх подолання. Шевель О.М. – педагог високої професійної компетентності, незмінний наставник та консультант викладачів струнно-смичкових інструментів Харківської області надала корисні поради щодо вдосконалення навчання грі на скрипці. За активну творчу співпрацю з Центром, вагомий внесок у розвиток мистецької освіти Харківської області та з нагоди особистого ювілею Ольга Миколаївна отримала Подяку від ОНМЦПК.

 

  Методист ОНМЦПК Добровольська-Войнорович І.К. підвела підсумки роботи в минулому навчальному році, ознайомила учасників семінару з планом роботи на 2018-2019 навчальний рік. Це обласні семінари та майстер-класи провідних викладачів мистецьких шкіл та вищих навчальних закладів, концерт викладачів мистецьких шкіл “Різдвяний подарунок Слобожанщині”, семінарські заняття з підвищення кваліфікації тощо.

 

  Бажаємо педагогічним працівникам у новому навчальному році успіхів, здоров’я, наснаги та цікавих творчих проектів!