Post navigation

Арт – проект “Музика об’єднує”

29 вересня 2018

 

  29.09.2018 року до Міжнародного дня музики у рамках Арт – проекту “Музика об’єднує” відбувся концерт юних виконавців та викладачів ХСШ №133 «Ліцей мистецтв», який відбувся у Харківському художньому музеї. Його слухачами були учні Харківського навчально виховного комплексу ім. В.Г. Короленко.

  Веселий настрій своїм виконанням донесли до слухачів фортепіанний дует у складі Степенко Марії та Зінченка Тараса, інструментальний ансамбль «Колібрі» у складі Орлової Софії, Дегтярьова Миколи та Сокіл Олесі, учні викладачів Биховської Наталії Вікторівни та Биховської Євгенії Рафаілівни.

  Озерова – Лєнь Дар’я разом з Чемодановою Євою та Конарєв Іван в дуеті з Поповою Ольгою Миколаївною яскраво виконали твори із збірки «Сонечко» українського композитора Левка Ревуцького у транскрипції для чотириструнної домри у супроводі фортепіано М. Т. Лисенка, за підготовкою викладача Гончарової Олени Миколаївни.

  Семиволос Уляна та Диктант Софія, учениці Хоменко Ірини Олександрівни, задушевне проспівали під особистий супровід на українському інструменті бандура.

  Злата Ніщеретова, Єва Чемоданова, учні класу Решетової Інни Іванівни, на роялі емоційно, з професійною майстерністю виконали твори видатних композиторів І. С. Баха та Ф. Ліста.

  Фортепіанний дует викладачів, у складі Афіногенової Ірини Олександрівни та Горобець Ірини Василівни, своїм виступом додали до атмосфери заходу «як у філармонії», що також додало всім слухачам морального та духовного піднесення.

 

  Куратор проекту, завідувач відділу наукової пропаганди Харківського художнього музею Ірина Миколаївна Сідєльова, звернулась з привітанням до всіх присутніх.

 

  Провела концерт Гончарова Олена Миколаївна, викладач ХСШ №133 “Ліцей мистецтв”, методист ОНМЦПК, голова представництва МАДДЕВ на Харківщині.