Post navigation

День учнівського самоврядування у Люботинській ДМШ

08 жовтня 2018

 

  04 жовтня, напередодні професійного свята вчителів, у Люботинській дитячій музичній школі відбувся День учнівського самоврядування. Старшокласники спробували себе у ролі  викладачів школи і самостійно проводили заздалегідь підготовлені уроки для однолітків та малюків.  

 

  Цього дня все відбувалося по-справжньому – викладачі-дублери вели уроки, перевіряючи домашнє завдання та вивчаючи новий матеріал, контролювали дотримання порядку в навчальному закладі.

 

  Викладачем бандури стала Аршава Олена, грі на гітарі навчали Шевцова Софія, Еткало Ярослава та Глущенко Людмила, фортепіано викладали Найпак Катерина, Кульмінська Вероніка та Насвіт Єлизавета, гру на баяні та акордеоні вивчали разом з Малою Анастасією, Марченком Максимом, Ілиничем Андрієм і Токарєвим Денисом, викладачем ударних інструментів був Фісак Олег, а музично-теоретичні дисципліни провели Титаренко Наталія та Кульмінська Вероніка.

 

  Виконуючи свої обов’язки, учні  відчули  наскільки відповідальна та нелегка учительська праця. І хоча викладачі – дублери трохи втомилися – день пролетів швидко, цікаво і, головне, без надзвичайних ситуацій. Він приніс багато позитивних вражень та емоцій для учнів та викладачів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі.

 

Директор Люботинської ДМШ Ю.В.Еткало