Post navigation

Обмін досвідом з викладачами Балаклійської ДМШ

31 жовтня 2018

 

  31 жовтня 2018 року на базі Харківської дитячої музичної школи №10 відбувся обласний семінар викладачів музично-теоретичних дисциплін Харківської області та м. Харкова.

  У семінарі взяли участь викладачі-методисти вищої категорії Балаклійської дитячої музичної школи Шустова О.А. та Самарська О.Л.

 

  Вони представили власну методичну розробку, що посіла третє місце в Обласному конкурсі з розробки навчально-методичних матеріалів, програм для мистецької освіти сфери культури Харківської області – “Сценарій творчого турніру з теоретичних дисциплін “Ерудит”.

 

  Крім теоретичних аспектів розробки авторами були представлені відеофрагменти проведеного творчого змагання учнів мистецьких шкіл зонального методичного об’єднання, надані практичні поради щодо проведення творчих змагань учнів.

 

 У ході семінару викладачі мистецьких шкіл Харкова також розповіли про апробовані на практиці власні навчальні посібники та робочі зошити з музичної літератури та сольфеджіо.

 

  Учасники семінарського заняття виказали вдячність викладачам за дуже корисну інформацію та взяли активну участь в обговоренні питань, що розглядалися.