Post navigation

Першокласники ДМШ пройшли посвячення у юні музиканти

05 листопада 2018

 

  Кожен, навіть найвидатніший та найталановитіший музикант усіх часів, пам’ятає свій перший виступ на сцені. Спогади ненароком зринають у пам’яті разом із дивним, лагідним трепетом у серці. Вони наповнюють кожну клітиночку організму надприродним, казковим теплом. 

 

  Тому проведення свята «Посвячення  у юні музиканти» вже стало доброю, багаторічною традицією у Люботинській дитячій музичній школі.

 

  02 листопада 23 першокласники вперше виступили на сцені в якості музикантів. Діти продемонстрували перші навики гри на бандурі, гітарі, баяні, фортепіано, шумових інструментах, показали свої вокальні здібності як солістів, так і в колективі.

 

  Щоб маленьким музикантам було цікавіше дивитись концерт, до них у гості завітали казкові герої: фіксики Сімка та Нолик, а також Дюдюка Барбедокська у виконанні учнів класу «Основи акторської майстерності» Еткало Ярослави, Кульмінської Вероніки та Халецької Анастасії. Ведучою свята була Насвіт Єлизавета.

 

  На завершення концерту директор музичної школи Еткало Юлія Василівна вручила всім юним музикантам подарунки та Свідоцтва першокласників, а діти натомість пообіцяли батькам та педагогам старанно вчитися і допомагати одне одному, бути чесними та порядними, поважати людей і цінувати дружбу, служити музиці та пронести через роки любов до мистецтва і зберегти її в серцях.

 

  Свято скінчилося, а попереду довгі, і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу Музики. Хочеться побажати першокласникам любити музику, розуміти її зміст, “дружити” з композиторами, вивчати їхню творчість та піклуватися про свій музичний інструмент. Нехай завжди лунає навколо радісний дитячий сміх, звучить чарівна музика та зростають юні люботинські таланти.

 

Директор ДМШ Ю.В.Еткало