Post navigation

Тиждень юного викладача

26 листопада 2018

 

  Кожного року після осінніх канікул у Комунальному початковому спеціалізованому мистецькому навчальному закладі “Височанська дитяча школа мистецтв” проходить усіма улюблений “ТИЖДЕНЬ ЮНОГО ВИКЛАДАЧА”. Протягом цілого тижня кожен учень має змогу провести урок з хору, сольфеджіо, музичної літератури і спеціального предмету (фортепіано, скрипка, гітара тощо). На цей тиждень навіть обирається “директор”!

  “ВИКЛАДАЧ” ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВІДДІЛУ перевіряє домашнє завдання, працює з матеріалом на свій роздум, робить запис у щоденник і, навіть, ставить оцінку, підкріплюючи її своїм підписом. “ВИКЛАДАЧ” ХОРУ має більш складніші задачі: тут – і диригувати хором, і порозумітися з концертмейстером, і вміти проспівати партію кожного голосу. “ВИКЛАДАЧІ” ТЕОРЕТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН попередньо готуються до своїх уроків, складають план уроку, оволодівають методами проведення уроку, з використанням сучасних технологій. І це складно – потрібно, як кажуть, “бути в матеріалі”.

  В цьому році кількість бажаючих прийняти участь у заході, була, як завжди, велика. Були проведені заняття на усіх відділах.

  Учні дуже цінують цей захід! З великим завзяттям приймають в ньому участь навіть ті, хто до школи поспішають не з великим задоволенням. Дітям надається можливість відчути себе дорослими, та не просто так, а – ДОРОСЛИМ ВИКЛАДАЧЕМ!

  Після проведення такого уроку вони всі, як один, кажуть, що це зовсім не легко, як вони думали раніше, але дуже цікаво. В свою чергу ми – викладачі – можемо розгледіти педагогічний потенціал в своїх учнях і правильно змотивувати їх до подальшого розкриття цих здібностей.

  “Тиждень Юного викладача” – це гарна і корисна традиція в нашій школі, в якій через гру вирішуються дуже важливі питання.

 

  Більше фото на сайті http://vysokiy-artschool.edu.kh.ua/nashi_tradicii/shkiljni_konkursi_ta_festivali/tizhdenj_yunogo_vikladacha/20182019_tizhdenj_yunogo_vikladacha/