Post navigation

Міжшкільний академічний концерт Куп`янського ЗМО

30 листопада 2018

 

30 листопада 2018 року згідно плану роботи зональних методичних об’єднань мистецьких шкіл Харківської області на базі Куп’янської ДМШ №1 відбувся міжшкільний академічний концерт учнів мистецьких шкіл Куп`янського зонального методичного об`єднання.

  В академічному концерті взяли участь 22 учня, які вчаться на відділах вокального співу та народних інструментів (баяні, акордеон) мистецьких шкіл смт. Борова, Шевченкове, Дворічна, Куп`янської ДМШ №1 та Куп’янської ДМШ №2. Підготували учнів до виступів 13 викладачів мистецьких шкіл. На жаль, викладачі ДМШ с. Великий Бурлук не взяли участь у заході.

  До складу комісії з оцінювання виступів увійшли методист ОНМЦПК Лагутіна Ніна Георгіївна, провідні викладачі ДМШ №9 ім. В.І. Сокальського м. Харкова Попова Олена Валеріївна, Садовська Лілія Володимирівна та викладач Куп`янської ДМШ №1 Кухарський Анатолій Григорович.

  По закінченню академічного концерту викладачі та члени комісії продовжили свою роботу по секціях для обговорення рівня виконавської майстерності учнів та виставлення підсумкових балів. Комісією відзначено достатній рівень викладання та підготовки учнів по всіх мистецьких школах Куп`янського зонального методичного об`єднання. Учасники відзначили ефективність та доцільність проведення академічних концертів в новому форматі, не обмежуючись рамками однієї школи.