Post navigation

Свято першого виступу та першої виставки

13 грудня 2018

 

На початку грудня традиційним святом у Височанській дитячій школі мистецтв Харківського району є тепле свято “Дебют” – свято першого виступу та першої виставки. Цього року воно проходило у два дні – у смт Високий та Покотилівка – багато вступників та насичена програма!

 

  07 та 08 грудня 2018 року вперше учні вступу 2018 року грали на фортепіано, скрипці, гітарі, у шумовому оркестрі, співали у хорі та сольно, оформили свою першу виставку образотворчих робіт.

 

  Надто цікавим номером став дует (краще тріо, бо з викладачем Михайло Войтенко) акордеоністів. В цьому номері зміг зіграти на великому інструменті навіть дуже маленький учень – бо викладач йому допомагав.

 

  Учасників підтримували теплі оплески рідних, гостей – начальника відділу культури і туризму Вікторії Пономаренко, методиста Анатолія Гордієнка та солодкі подарунки від депутата Харківської районної ради і громадської організації “Діти Слобожанщини”.

 

  І ось, музиканти отримують свої перші оплески за виступ, а художники – перші відгуки та побажання на майбутнє, що залишають уважні глядачі виставки – учні, батьки та гості. Невже після такого чудового свята не можна не полюбити виступати на сцені?

 

  Дякуємо всім, за гарні відчуття, бо такі моменти, як і музика, спливають з часом і залишаються тільки у спогадах та на світлинах!