Post navigation

«Вінок Слобожанщини»

16 грудня 2018

 

15-16 грудня 2018 року а актовій залі Будинку Міліції м. Харкова пройшов ХIX відкритий фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Вінок Слобожанщини». Цей конкурс за багато років створив репутацію чесного і неупередженого, щирого та щедрого на подарунки, де кожний учасник — зірка.

 

  Велике та справедливе журі складається виключно з вокалістів. Вони представляють різні жанри, різні покоління, але об’єднує їх усіх високий професіоналізм та любов до співу і до дітей.

 

  Цього року участь у конкурсі «Слобожанський віночок» взяли учні класу сольного співу Люботинської дитячої музичної школи одразу стали переможцями.

 

   Так, першокласники Гекова Інна та Комір Варвара – стали володарями звання «Срібний дебют», а вокальний ансамбль «Родзиночка» у складі: Федін Роман, Поставнича Наталія, Дуднік Алевтина, Титаренко Наталія, Лубенська Ніколь, Кузьміна Вероніка, Балакірєва Дарья, Бридня Катерина та Щокіна Марія стали «Лауреатами І ступеню» та були запрошені до участі у гала-концерті фестивалю.

 

  Кожен учасник отримав призи і подарунки завдяки великій кількості спонсорів та партнерів фестивалю.

 

  З року в рік кількість вокалістів збільшується, майстерність учасників зростає, і тим почесніше стає звання Лауреата.

 

  Вітаємо переможців, викладача Колесник Ольгу Іванівну та концертмейстера Луцюк Ірину Володимирівну. Дякуємо організаторам фестивалю та батькам учнів за підтримку обдарованих дітей!

 

Директор Люботинської ДМШ Ю.В.Еткало