Post navigation

ДИТЯЧА ФІЛАРМОНІЯ ВІТАЄ З НОВИМ РОКОМ!

29  грудня 2018

 

Дитяча філармонія – спільний проект благодійного фонду «Харківські асамблеї» та Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів, що був започаткований в 2013 році, прийшовся до вподоби широкому загалу творчих особистостей, підтвердивши свою життєздатність. Передноворічне зібрання його учасників у великій залі Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, де звучала музика, пісні та художнє слово у виконанні учнів мистецьких шкіл, стало для юних артистів, їх викладачів, батьків справжнім святом.

 

  Цей дитячий проект, на думку організаторів, націлений на реалізацію творчого потенціалу обдарованих дітей шляхом залучення їх до концертної діяльності. Концерти за участю кращих учнів мистецьких шкіл Харківської області та м. Харкова, дають змогу представити талановитих вихованців широкому загалу та сприяють надбанню ними виконавського досвіду.

 

  За оцінкою фахівців багато виступів у концертах Дитячої філармонії заслуговує на високу оцінку і практично сягає рівня дорослих виконавців. Їх успіхи переконують, що харківські мистецькі традиції розвиватимуться й надалі, а імена нині юних харків’ян згодом стануть відомі далеко за межами Харківщини. Тож гідна оцінка творчих досягнень учнів, щира підтримка, схвалення, надзвичайно важливі на початковому етапі, саме це, зазвичай, виводить їх на широкий творчий шлях.

 

  Слідкуйте за афішею Дитячої філармонії. Далі буде!..