Post navigation

Виставка-конкурс “Зимова казка” в Чугуєві

15 січня 2019

 

В КЦ «Імідж» відбулось урочисте підведення підсумків міського конкурсу дитячого малюнку «Зимова казка».

  Цей конкурс проводиться в Чугуєві шостий рік поспіль за ініціативи директора художньої школи, члена Національного союзу художників України Володимира Непомнящого. З 2015 року виставка-конкурс «Зимова казка» став загальноміським та проходить під патронатом міського голови Галини Мінаєвої.

 

  Під час святкування, яке відбулось 27 січня, переможці, а це 15 лауреатів та 15 дипломантів, та 15 робіт відзначених дипломами міського конкурсу дитячого малюнку «Зимова казка» були нагороджені почесними грамотами та солодкими подарунками. Юних художників, їх батьків та педагогів привітала заступник міського голови Тетяна Вінник, начальник відділу культури та туризму Олена Цибульнік та начальник відділу освіти Марина Проценко.

 

  Цього року участь у конкурсі взяли 180 учнів з усіх загальноосвітніх шкіл міста, а також художньої школи імені І.Ю.Рєпіна у віці від 6 до 16 років. На суд компетентного журі були представлені композиції новорічної та різдвяної тематики, зимові пейзажі та натюрморти, казкові твори.

 

  У передсвяткові дні за традицією експозиція дитячих малюнків відкрилася в стінах Чугуївської дитячої художньої школи ім. І.Ю.Рєпіна, а також на другому поверсі міськвиконкому, де ними могли помилуватися жителі нашого міста.

 

Директор Чугуївської ДХШ ім. І.Ю.Рєпіна В.Непомнящий