Post navigation

Олімпіада з музично-теоретичних дисциплін

04 лютого 2019

 

03 березня 2019 року на базі Дергачівської дитячої музичної школи відбулась зональна олімпіада з музично-теоретичних дисциплін для учнів четвертих класів (термін навчання 8 років).

  Мета і завдання олімпіади: виявлення і підтримка обдарованих дітей; стимулювання зацікавленості до професійної музичної освіти; підвищення професійної майстерності викладання музично-теоретичних дисциплін в мистецькій школі.

 

  Критерії оцінювання олімпіади: відповідність знань та рівня підготовки учасників вимогам навчальних програм з предметів музично-теоретичного циклу; творчий потенціал і ерудиція учасників.

 

  Перед учасниками змагання виступив з привітанням директор Дергачівської дитячої музичної школи, голова Дергачівського зонального методичного об’єднання Д. В. Богуславець. Він побажав учням успіхів та натхненням. У роботі журі взяли участь викладач Дергачівської ДМШ Кірсанова О. М, викладач Золочівської ДМШ Кальдарас Р. В., викладач Малоданилівської ДМШ ім. Г. Хоткевича Нестеренко О. М.

 

  За результатами перевірки робіт переможцями олімпіади стали:
Лауреат І ступеню – Булавін Кирил, Дергачівська ДМШ, викладачі Кірсанова О.М., Борисевич Ж.В.
Лауреат ІІ ступеню – Маслій Єлизавета, Дергачівської ДМШ, викладачі Кірсанова О.М., Борисевич Ж.В.
Лауреат ІІІ ступеню – Зей Ярослав, Малоданилівська ДМШ ім. Г. Хоткевича, викладач Нестеренко І. М.

 

  Переможці отримали дипломи і пам’ятні подарунки. Викладачі шкіл подякували колективу Дергачівської ДМШ за чітку організацію проведення олімпіади.