Post navigation

Творча зустріч з Володимиром Юрійовичем Соляниковим

21 березня 2019

 

21 березня до Люботинської дитячої музичної школи завітав почесний гість – піаніст, композитор, заслужений артист України, доцент Харківського національного університету мистецтв ім. Котляревського, член Спілки композиторів України, художній керівник концертного відділу Харківської обласної філармонії – Володимир Юрійович Соляников.

 

  Учні та викладачі з нетерпінням чекали на цю зустріч і ретельно готувались майже півроку. І не дарма. Прекрасна музика, чудове виконання, душевне спілкування – все це створило особливу атмосферу свята, яке надовго запам’ятається всім присутнім.

 

  У шкільному залі звучали твори композитора Володимира Соляникова у виконанні юних музикантів: ансамблю бандуристів «Сонечко», піаністів Левченко Дарії, Крицяк Марії, Сивицької Наталії, Бринь Анастасії, Замули Валерії, Степаненко Олени, Боброва Олександра, Альбощого Олексія, Сухини Анжели, Касьяненко Анни, Кульмінської Вероніки та Козлової Альони, учениці класу скрипки Грабун Наталії. Пісня «Місто дитинства» із мюзиклу В.Соляникова «Кришталева фантазія» прозвучала у виконанні хору середніх класів, а викладач класу сольного співу Колесник Ольга Іванівна виконала пісню «Ніч» (муз. Володимира Соляникова, сл. Якова Полонського).

 

  Після цього до слова та до інструменту запросили Володимира Юрійовича Соляникова. Учні, батьки та викладачі мали змогу задати питання композитору та отримати цікаві відповіді.

 

  Володимир Юрійович і сам виконав декілька власних творів. Це були не тільки гарні музичні композиції, а й блискуче їх виконання. Нестихаючі оплески залу були вдячністю гостю, який подарував стільки радісних  емоцій.

 

  На цьому, на жаль, зустріч підійшла до кінця. Дуже багато емоцій переповнювало всіх. А наостанок Володимир Юрійович Соляников запросив ученицю класу фортепіано викладача Блезінцової В.О. КУЛЬМІНСЬКУ ВЕРОНІКУ взяти участь у його авторському концерті, який відбудеться 07 квітня 2019 року у Харківській обласній філармонії.

 

  Хочемо побажати Володимиру Юрійовичу подальших творчих звершень, невичерпної енергії, міцного здоров’я, цікавих зустрічей та яскравих вражень! Впевнені, що це не остання наша зустріч!

 

Директор Люботинської ДМШ Ю.В.Еткало