Post navigation

Обласний конкурс учнівських дуетів “Весняний вернісаж”

08 квітня 2019

 

6-7 квітня 2019 року відбувся Обласний конкурс учнівських дуетів мистецьких шкіл “Весняний вернісаж”, в якому взяли участь 206 вокальних, інструментальних, хореографічних та змішаних дуетів з мистецьких шкіл області та міста Харкова.

  Протягом двох днів на різних сценічних майданчиках Харківського національного університету мистецтв імені І.П.Котляревського, Харківського музичного училища імені Б.М.Лятошинського, Харківської ДМШ №6 імені М.В.Лисенка учасники конкурсу змагалися в 7 номінаціях у двох вікових групах: однорідні дуети — фортепіано, народні інструменти, спів, хореографія, струнно-смичкові/духові/ударні інструменти, гітара та змішані дуети. Усі дуети виконували по 2 різнохарактерних твори.

  Журі конкурсу — відомі діячі мистецтв, викладачі вищих та передвищих мистецьких освітніх закладів Харкова — відзначило високий рівень виконавської майстерності,самобутність та артистизм учасників. Конкурс показав бажання та вміння учнівської молоді Харківщини грати в ансамблі та заряджати своєю енергією слухачів.

  За результатами конкурсу 27 дуетів посіли 1 місце, 52 дуети зайняли ІІ та ІІІ місце та 33 дуети стали дипломантами.

  Розмаїття репертуару, неочікувані за складом інструментів дуети, святковий настрій конкурсантів та членів журі зробили конкурс яскравим та незабутнім для всіх учасників.

  20 квітня 2019 року о 12 годині в Харківській філармонії відбудеться Гала-концерт та урочисте нагородження переможців конкурсу!

  Запрошуємо лауреатів та дипломантів, директорів та викладачів, батьків учнів взяти участь в урочистому закритті конкурсу та разом розділити радість перемоги та відкриття нових талантів!