Post navigation

Методичний фестиваль «Новинки педагогічного репертуару»

11 квітня 2019

 

04 квітня 2019 року Балаклійська ДМШ радо вітала гостей. Велика зала Балаклійської дитячої музичної школи зібрала викладачів з восьми шкіл: Ізюмської, Зміївської, ІІ-Іванівської, Савинської, Слобожанської, Донецької, П’ятигірської та опорної Балаклійської.

  Учасники фестивалю представили до уваги цікаві новинки педагогічного репертуару та медичні рекомендації що до особливостей художнього та технічного виконання цих творів. Новинки педагогічного репертуару було рекомендовано для виконання у середніх і старших класах з різноманітних предметів: фортепіано, скрипка, домра, акустична та електрогітара, баян, акордеон, академічний та хоровий спів, народний хоровий спів, інструментальний та вокальний ансамбль, акомпанемент.

  Захід відбувся у невимушеній та дружній атмосфері. Подібні заходи дають можливість викладачам мистецьких шкіл реалізувати свої виконавські здібності та сценічну витримку, сприяють обміну педагогічним досвідом, оновленню учнівського репертуару.

  Куратор Балаклійського ЗМО, методист вищої категорії ОНМЦ ПК м. Харків Лагутіна Ніна Георгіївна відзначила високий рівень організації фестивалю, підкреслила професійне виконання та аналіз творів учасниками, звернула увагу на актуальність подібних заходів.

  Дякуємо директорам шкіл Балаклійського ЗМО за сприяння участі викладачів у методичному фестивалі «Новинки педагогічного репертуару».