Post navigation

Гала-концерт у органній залі Харківської обласної філармонії

20 квітня 2019

 

20 квітня 2019 року в органній залі Харківської обласної філармонії відбувся Гала-концерт та урочисте нагородження переможців Обласного конкурсу учнівських дуетів мистецьких шкіл “Весняний вернісаж”!

 

  Учасниками мистецького свята стали лауреати та дипломанти конкурсу, викладачі та батьки талановитої молоді Харківщини.

 

  Начальник Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації О.А. Яцина привітав переможців, побажав подальших успіхів в мистецтві та провів церемонію нагородження лауреатів 1 ступеня.

 

  У Гала-концерті взяли участь учнівські дуети – лауреати 1 ступеня, які вразили глядачів своєю виконавською майстерністю, яскравою грою в ансамблі, розмаїттям репертуару та артистизмом!

 

  Лауреатів ІІ та ІІІ ступеня нагороджували члени журі конкурсу: доцент кафедри “Спеціальне фортепіано” Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського М.В.Бондаренко, викладачі Харківського музичного училища імені Б.М.Лятошинського Л.М.Мельникова, П.В.Архипенко, Я.Є.Боброва, Н.М.Савченко, методисти ОНМЦПК О.М.Гончарова та І.К.Добровольська-Войнорович.

 

  У Гала-концерті також взяли участь переможці Обласного конкурсу читців “Моє натхнення”: Дамір Майорчиков (Куп’янська ДМШ №3), Єгор Русавський, Віталіна Горбунова (ХСШ №133 «Ліцей мистецтв»), Євгенія Попова (Харківська ДМШ №8 імені П.Д. Гайдамаки).

 

  Ця мистецька подія зворушила музичну громадськість. В органній залі був аншлаг, глядачі тепло вітали оплесками учасників Гала-концерту, лауреатів та дипломантів конкурсу, які посіли четверті місця!

 

  Це переконливо засвідчило, що мистецький проект «Весняний вернісаж» – один із найпотужніших творчих проектів Центру.

 

 Вітаємо не тільки переможців конкурсу, але й батьків та викладачів, які допомагали йти їм до перемоги. Завдяки кропіткій праці викладачів, їх професіоналізму та самовідданості юні виконавці знайшли найголовніше — любов до музики та ансамблевого музикування! Бажаємо успіхів у мистецтві та навчанні! Попереду ще багато перемог, для цього потрібно знов і знов грати музику!