Post navigation

Яскрава палітра таланту та творчого життя Наталії Калініної

26 квітня 2019

 

Ні для кого сьогодні не секрет, що мистецький шлях нелегкий і тернистий. Пройти його вдається далеко не всім. І не всім підкорюється «Пік слави». Але випускниці класу хорового та сольного співу Дитячої школи мистецтв смт Нова Водолага Наталії Калініній це вже майже вдалося зробити. 

 

  За плечима роки напруженої праці, цікаве творче життя, становлення творчої особистості: це виступи на концертах у школі, на сцені районного будинку культури, участь і перемоги у фестивалях та конкурсах різних рівнів, про що свідчать численні нагороди.

 

  Талант як квітка: народжується і поступово розквітає, досягаючи завершеності. Над досягненнями свого вокального таланту наполегливо працює Наталія, не зважаючи на відповідальне ставлення до навчання у Нововодолазькому ліцеї №3, серйозні погляди на своє майбутнє.

 

  І ось днями Наталія зробила підсумок творчого шляху на своєму першому творчому вечорі. Він відбувся у затишній комфортній концертній залі, де глядачами були однокласники, друзі, вчителі та рідні Наталії. Цього дня пишалися своєю ученицею перша викладач вокалу Світлана Попсуйшапка та Тетяна Плавун, котра працює з нею останні 4 роки. В програмі концерту звучали академічні, сучасні, народні твори. Особливою родзинкою були пісні, виконані під живий супровід – це творчий дует з учнем класу гітари викладача Ірини Скриннікової Іваном Олійником. Слід зазначити також, що цей дует нещодавно брав участь в Обласному конкурсі учнівських дуетів мистецьких шкіл «Весняний вернісаж», який проходив в Харківському музичному училищі ім. Б.М. Лятошинського. Серед 200 дуетів Наталія і Іван посіли почесне ІІІ місце.

 

  Несподіванкою для всіх стало виконання Наталією сучасних пісень під власний акомпанемент на синтезаторі.

 

  На творчому вечорі глядачі побачили її з різних сторін: як співачку, ведучу, актрису та музиканта. Допомагали в проведенні творчого вечора молодші учениці класу хорового та сольного співу – Валерія Грицик і Таїсія Лобенко.

 

  Квіти, посмішки, привітання, слова-побажання, тепла і затишна атмосфера – захід став справжнім святом для всіх.

 

  Пишаймося, що в Нововодолазькій ОТГ є такі талановиті та яскраві зірочки!