Post navigation

«Свято фортепіанної музики знов скликає гостей»

06 травня 2019

 

25 квітня у Балаклійській дитячій музичній школі пройшов ХІ Відкритий фестиваль-конкурс юних піаністів «Я за роялем». На початку заходу конкурсантів привітала директор Балаклійської ДМШ, голова Балаклійського зонально-методичного об’єднання Тетяна Сирова, яка побажала всім творчого натхнення та вдачі на шляху до перемоги.

 

  В фестивалі-конкурсі взяли участь близько 40 конкурсантів з 7 шкіл чотирьох районів Балаклійського зонального методичного об’єднання, а саме: Ізюмської, Зміївської, Слобожанської, Донецької, Савинської, ІІ-Іванівської та Балаклійської ДМШ гідно боролися за право стати переможцями традиційного щорічного фортепіанного конкурсу.

 

  Церемонію нагородження провели директор Балаклійської ДМШ Т. Сирова та почесний гість та член журі конкурсу куратор Балаклійського зонального методичного об’єднання, методист обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Н. Лагутіна, яка щиро привітала всіх присутніх зі святом, тому що цей захід дійсно перетворився на свято, яке подарувало учасникам і гостям фестивалю нові враження, нові почуття, нових друзів, нові творчі здобутки, обмін досвідом та можливість творчого спілкування як серед викладачів, так і серед учнів дитячих музичних шкіл.

 

  Конкурс пройшов за підтримки та сприяння начальника відділу культури Балаклійської РДА О. Супрун, директора БДМШ Т. Сирової. Ми вдячні всім викладачам, батькам, гостям фестивалю за активну участь та Н. Волик, завідуючій фортепіанного відділу Балаклійської ДМШ, за підготовку та проведення заходу такого масштабу. Бажаємо всім учасникам щастя, здоров’я, творчої наснаги, удачі, наполегливості та нових здобутків у навчанні!