Post navigation

Тріада звітних заходів

24 травня 2019

 

Дитинство — найщасливіша пора нашого життя. А для того, щоб в наших спогадах воно залишилося яскравим, треба обов`язково займатися улюбленими справами. Для наших учнів — це мистецтво, яке щодня розвиває та наповнює їх внутрішній світ гармонією та красою.

 

  У чудовому світі музики та творчості, професійної майстерності та феєричного святкового настрою відбулася тріада звітних заходів Дитячої школи мистецтв смт Нова Водолага.

 

  11 травня пройшло урочисте відкриття звітної виставки учбових і творчих робіт учнів образотворчого відділення школи, а також учнів музичного і хореографічного відділень, які вивчають суміжний предмет – «Малюнок». Глядачам було представлено розмаїття жанрів і технік: портрет, пейзаж, натюрморт, тематичні композиції, а також вироби декоративно-вжиткового мистецтва, гончарство.

 

  15 травня в концертній залі школи відбувся звітний концерт музичного відділення «Музика єднає всіх». Програму концерту склали кращі учнівські колективи, а також яскраві сольні виступи юних виконавців, багато з яких є переможцями конкурсів різних рівнів. Слухачам було представлено все розмаїття жанрів – від класики до сучасної музики, взірців народної творчості.

 

  22 травня на сцені районного будинку культури пройшов звітний концерт хореографічного відділення «Пори року». Концертна програма була насиченою та яскравою. А глядачі із задоволенням спостерігали за виступами хореографічних колективів та солістів.

 

  Без сумніву, творчі звіти учнів та викладачів школи вкотре продемонстрував, що школа мистецтв була і залишається невичерпним джерелом творчості, таланту і натхнення.