Post navigation

Cвято для юних художників Харківщини

21 травня 2019

 

   21 травня 2019 року в Первомайській дитячій школі мистецтв відбулося грандіозне свято для юних художників Харківщини — урочисте нагородження переможців ХІІІ Обласного конкурсу дитячого малюнку “Хліб у моїй уяві”.

 

  Цей конкурс є рекордсменом цього року по кількості учасників, рівню підготовки та організації! У конкурсі взяли участь 334 учня з 28 мистецьких шкіл Харківської області. Усі художні роботи були представлені на фінальній виставці в м. Первомайський. На свято образотворчого мистецтва завітали керівництво адміністрацій міста та району, спонсори та партнери конкурсу, які були вражені фантазією та талантами учасників, їх любов’ю, повагою до рідної землі та людей, які вирощують хліб. Гості відзначали, що підтримка обдарованої молоді, раннє виявлення їх потенціалу — це запорука успіху нашої майбутньої країни. Задля подальшого розвитку цього конкурсу, виховання духовної культури у дітей потрібне згуртування зусиль усіх ланок влади та мистецьких шкіл області.

 

  Ініціатор цього конкурсу — завідуючий художнім відділенням Первомайської дитячої школи мистецтв Калініченко Микола Володимирович зазначив високій рівень виконавської майстерності учасників, велику кількість талановитих робіт, розповів історію створення конкурсу.

 

  Заступник директора Центру Волошко Наталя Валентинівна та методист Толочко Ірина Миколаївна привітали усіх гостей та подякували юним художникам та їх викладачам за активну участь, розмаїття задумів та втілення індивідуальних творчих проектів в життя.

 

  Переможці та учасники були нагороджені грамотами, лауреати конкурсу отримали пам’ятні подарунки та медалі. Музичними подарунками їх вітали творчі колективи учнів та викладачів Первомайської дитячої школи мистецтв. За підсумками конкурсу видано буклет творчих робіт переможців.

 

  Творча ініціатива педагогічного колективу школи на чолі з директором Євдокимовою Наталією Вячеславівною, якісна організація конкурсу та виставки, заохочення кожного лауреата надихнули учасників на нові звершення та бажання удосконалювати свою майстерність надалі.