Post navigation

Делегація Ізюмської дитячої музичної школи у Латвії

04 вересня 2019

 

З 12 по 16 серпня 2019 року на запрошення Міської Думи міста – побратима Тукумс (Латвія) у рамках Договору про взаємну співпрацю між містами Тукумс та Ізюм, за підтримки місцевої влади, до міста-побратима Тукумса поїхали 12 учнів Ізюмської дитячої музичної школи. Делегацію очолювала директор школи Донченко Ю.М., а також заступник директора з навчально-виховної роботи Шевчук Г.В. та завідуюча фортепіанного відділу Савран І.Л.

 

  Програма п’яти незабутніх днів у Латвії була вкрай насиченою та цікавою. Делегація школи вiдвiдала музичну школу м. Тукумс. В Юрмалi відбулась екскурсія по концертному залі «Дзинтарi». Учні з великим задоволенням прогулялись на березі Рижської затори. Цікавою та пізнавальною була екскурсія по замку Яунпилсе. В Ризi гуляли по старому мiсту, побували в музеї iсторii медицини, в бiблiотецi, в залізничному музеї та в зоопарку.

 

  Наші юні музиканти дали два концерти в м.Тукумс – в замку Дурбе та в Думi. На концертах виступали учні ІДМШ та дитячої музичної школи м.Тукумс. Головою Думи делегація була запрошена на зустріч і отримала цінні подарунки.

 

  Ця поїздка залишиться в пам’яті для всіх нас яскравою, незабутньою подією.