Post navigation

Мініпроєкт “Безпечно та красиво” Куп’янська ДМШ №1

04 вересня 2019

 

В рамках проведення міського конкурсу “Місто своїми руками” 2019 року 02 вересня на Святі Першого дзвоника комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Куп’янська дитяча музична школа №1» відбулося урочисте відкриття мініпроєкту під назвою “Безпечно та красиво”.

 

  Завдяки реалізації мініпроєкту “Безпечно та красиво” діти та персонал закладу зможуть безпечно пересуватися по сходах центрального входу до музичної школи. Було відремонтовано ганок та встановлені нові сходи до школи. Сама будівля здобула більш гармонійний вигляд. Нині батьки можуть не турбуватися за здоров’я та життя своїх дітей, а зовнішній вид ганку став дуже красивим.

 

  Загальний бюджет проекту складає 57 915 грн. В тому числі: кошти міського бюджету 51 000 грн; коштів конкурсанта (ініціативна група мешканців міста Куп`янська по впровадженню мініпроєкту «Безпечно та красиво») 6 915 грн.

 

  Участь в урочистому заході брали заступник міського голови — Сергій Овсянніков, начальник управління культури, молоді та спорту — Максим Лаптєв, керівник міні-проекту — Оксана Русських.

 

  Перерізання святкової стрічки стало початком як нового навчального року, так і початком перевтілення музичної школи.

 

  Міська влада разом з адміністрацією школи будуть і далі оновлювати будівлю школи та навколишню територію для створення належних умов вихованцям музичної школи №1.