Post navigation

Новорічне дійство «Чарівна стріла»

21 грудня 2019

 

Мабуть, для дітей найказковішим святом з усіх є Новий рік. Магія новорічної ночі, казкові пригоди та перетворення, святкові чудеса. А хороводи, веселі пісні, дружній сміх та подарунки створюють справжню святкову та затишну атмосферу.

 

  Поринути в казку учням Дитячої школи мистецтв смт Нова Водолага Нововодолазької селищної ради допомогли викладачі, підготувавши казкове Новорічне дійство «Чарівна стріла». Чарівна Зимова Фея, Снігуронька та маленька Новорічна Зіронька намагалися врятувати Новий рік, але їм перешкоджала Зла Чаклунка з помічниками піратами. Своїми талантами та здібностями казкові герої, учні школи, перемогли Злу Чаклунку, Звільнили Снігуроньку та нарешті дочекалися Діда Мороза. Звуки музичних інструментів – фортепіано, скрипки, баяну, саксофону та ударних звучали на святі. Танець маленьких мишенят став своєрідним символом прийдешнього Нового року.

 

  А веселі хороводи та запальні флешмоби не давали сумувати нікому з присутніх. Кожен учасник свята отримав солодкий сувенір від Діда Мороза та Снігуроньки. Діти залюбки фотографувались біля новорічної ялинки на святково прикрашеній сцені.

 

  Нехай же Новий 2020 рік принесе всім здоров’я, радість, мир і злагоду. А юним обдарованням у Новому році бажаємо нових звершень і перемог.