Post navigation

«Чарівна музика душі»

21 грудня 2019

 

В концертній залі Нововодолазького ліцею №3, де зібралися, батьки та однокласники юних артистів, учні ліцею, відбувся концерт викладача дитячої школи мистецтв смт Нова Водолага Ірини Анатоліївни Скриннікової, який вона назвала «Чарівна музика душі». Відкрила творчий вечір ведуча, заступник директора з навчально-виховної роботи школи мистецтв Є. Козерод.

 

  Ірина Анатоліївна Скриннікова натхненний творець – пише вірші, інструментальну музику, пісні і до того ж сама їх і виконує. У школі мистецтв вона викладає гітару, баян та оркестр. Значна частина її творчості адресована дітям. Ірина Анатоліївна автор двох поетичних збірок: «Світлоповінь» і «Як завжди», двох збірочок нот для юних гітаристів «Сонячні струни» і «Нотограйки-пострибайки» для маленьких баяністів.

 

  Автор концерту запросила юних друзів, у незвичайну, чарівну казку. Один за одним на сцену виходили учасники концерту. Це були М. Шило, І. Єсін, Д. Буряківський, Т. Довгопол., Д. Селіхов, Микола та Микита Одєгови, Д. Пономарьов, В. Віра. М. Ткаченко, М. Федун, І. Олійник, В. Цимбал. Музичний твір «Вальс британського котика» ілюструвала учениця хореографічного відділення С. Абідова. Романтичну розповідь про таємниче побачення зачаклованих у дерева принца і принцесу у виконанні дуету гітаристів у складі В. Кононенка і Д. Тимченко супроводжувала викладач хореографічного відділення К. Головешко. Всі перетворення під час дійства відтворювала на картинній площині учениця відділення образотворчого мистецтва А. Даценко. А завершив творчу зустріч оркестр гітаристів «Вітерець».

 

Слухачі мали змогу почути музичні композиції і вірші Ірини Скриннікової та отримали приємні враження і гарний настрій. Ведуча висловила надію на нові творчі зустрічі у наступному році та побажала слухачам і учасникам концерту веселих новорічних свят.

 

За матеріалами викладача дитячої школи мистецтв смт Н. Водолага І.А. Скриннікової